Faceți căutări pe acest blog

Zeolit slabeste

zeolit slabeste

Folosirea Zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in zeolit slabeste ayurveda medicina traditionala indiana si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca. Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat, format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte emisa de catre vulcani si apa de mare.

zeolit slabeste

Clinoptilolitul se foloseste in toata lumea pentru uzul uman, ca supliment cunoscut de peste 20 de ani drept una dintre cele mai bune substante pentru purificarea si detoxifierea organismului. Zeolitul si detoxifierea: Datorita structurii de fagure a clinoptilolitului, zeolitul atrage si absoarbe metalele grele si toxinele incarcate pozitiv, fara a elimina insa electrolitii benefici si vitali.

Seleniu Organic 60cps Herbagetica

Acumularea toxinelor duce la aparitia acidozei in organism, astfel ca zeolitul pe langa eliminarea toxinelor, restabileste si nivelul PH-ului. Zeolitul ajuta la echilibrarea nivelului de PH din organism prin limitarea aciditatii, iar astfel zeolit slabeste un real ajutor in boli precum hiperaciditate, artrita sau candidoza si contribuie, totodata, la cresterea cantitatii zeolit slabeste oxigen si implicit a nivelului energetic.

zeolit slabeste

Zeolitul normalizeaza secretiile zeolit slabeste si are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul. Adjuvant in: boala canceroasa cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros si al rectului, la prostata, la plamani etc. Administrare copii: 1 capsula de 3 ori pe zi.

zeolit slabeste