7 in 1 foton ultrasonic galvanic EMS slăbire corp masaj

Slăbire galvanică

slăbire galvanică

Eficient cu ultrasunete faciale și corporale de infrumusetare masaj. EMS tratament pentru piele și corp slăbire.

slăbire galvanică

Intinerirea pielii căldură infraroșu dispozitiv de terapie. Îmbunătăți textura pielii, antirid, ajuta la lupta impotriva zone grase, strange. Reduce rapid și eficient și de a oferi ajutor de la cronică severă dureri de spate, alt fel de slăbire galvanică de corp.

Mai multe detalii Adauga in cos Său stil antic arată pe deplin vicisitudinile vieții. Este perfect pandantiv pentru tineret hosteluri, yoga locuri și alte locuri de relaxare, oferindu-vă frumusețea vizuală forma cu sunet plăcut.

Reglarea secreție internă și de a accelera consumul de grăsime, realiza visele de corp slăbire. Mini și aspectul elegant, comod de transportat, ușor de utilizat. Pentru ambele facial și corp Sfaturi de utilizare Numai raze infraroșii generează parte va caldura, masaj cu ultrasunete sonda parte, fără funcția de căldură.

slăbire galvanică

Dacă doriți să regleze secreția și de a promova consumul de grasimi, ai nevoie de EMS. Dacă doriți să masaj corpul tau pentru a pierde în greutate și de îngrijire a pielii, ai nevoie de Sonic. Cu ultrasunete are trei funcții principale,Se poate schimba capacitatea și mișcarea din fiecare celulă slăbire galvanică cu funcție de masaj, care este numit ca celulele de masaj.

Slabim, slabim dar cum

Se poate stimula si regla slăbire galvanică, crește permeabilitatea epidermei, sa termice, fizice și chimice, efectele se pot ridica temperatura în adânc de piele cu 0,°C, de a promova pielea pentru a absorbi esențe, a accelera metabolismul și de a consolida curs de regenerare a țesutului.

Dropshipping: Livratîn termen de 24 de ore, fără factură sau orice informații de promovare, valabil codul de urmărire, livrare rapida. Este important pentru EMS Modul se va opri slăbire galvanică lucru în mod automat după 10 minute,dacă doriți să repetați nevoie porniți-l din nou.

slăbire galvanică

EMS modul lumina nu pe dacă apăsați sonic modul. EMS trata cu electrozi lipicios tampoane. Cea mai mare cantitate de cumpărare, cu atât mai mare cu discount. Dacă aveți orice întrebări, ne puteți lăsa un mesaj.

slăbire galvanică