Cea mai eficientă metodă de a slăbi. Program complet în 6 pași | pentru femei ocupate

Slăbire acasă. Metode De Slabit Acasa

Aceasta este cea de a treia dieta.

Despre acest blog Cea mai eficientă metodă de a slăbi. Program complet în 6 pași Multe persoane au o problemă cu greutatea.

  1. Este cofeina bine să piardă în greutate
  2. Ce ma bucur ca am dat de un român în Spania care gătește așa de bine ca tine!!
  3. Program de exercitii pentru slabit acasa Fa aceste exercitii si tonifiaza-ti corpul acasa — video inclus!

Este o caracteristică a vremurilor noastre, din mai multe motive: mâncat haotic, răspândirea tot mai largă a muncii la birou, stil de viață sedentar, abundența de mâncare de tip fast-food, bogată în calorii și aproape fără niciun aport nutritiv etc Există metode rapide de a slăbi dar problema și mai mare este îngrășatul la loc aproape imediat, foarte frecvent chiar mai tare decât înainte.

Iar cea mai mare problemă a stilului de viață descris mai sus slăbire acasă încetinirea metabolismului. Explicația e simplă: intervine mecanismul de autoapărare a organismului.

Dieta mea pentru slabit

Lucrurile sunt relativ simple: dacă nu-i dai energie atunci când are nevoie, organismul își va încetini procesele pentru a putea supraviețui cu ce-i dai. Desigur că tu nu vei slăbire acasă nici energia necesară pentru ce vrei să faci.

Iar când va primi câte ceva, se va apuca să facă depozite. Așadar te vei îngrășa, nu neapărat să ajungi supraponderal ă dar vei avea grăsime în zonele celebre: abdomen, coapse, celulită pe fund.

10 metode pentru a slabi fara regim

Așadar, cea mai eficientă metodă de a slăbi și de a avea o siluetă frumoasă este să-ți intensifici arderile metabolice. Și da, acest lucru este posibil. Iată un program în 6 pași.

Bea mai multă apă Este primul şi cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci. Absolut fiecare celulă a corpului tău are nevoie de apă pentru a funcţiona corect. Înveţi asta încă din şcoală, la anatomie. Slăbire acasă, însă, pe traseu, uităm slăbire acasă şi ajungem să nu mai facem nici cel mai slăbire acasă lucru pentru sănătatea noastră.

Şi nu, cafeaua sau sucurile nu se pun. Pe tot parcursul zilei, în permanenţă, puţin câte puţin. Efectele le veţi observa imediat: veţi mânca mai puţin, pielea va arăta mai bine.

Barrie de slabire

Fă-ţi program regulat de mese Trebuie să-ţi alimentezi organismul constant, să nu mănânci pe fond de foame teribilă pentru că vei ajunge să te îndopi şi să o faci în funcţie de nivelul de activitate pe care-l ai. Este extrem de logic totul, nu e fizică atomică. Organismul tău se slăbire acasă simţi din nou în siguranţă şi va avea curaj să tureze şi el motoarele. Ţi le organizezi cam la ore distanţă una de alta astfel încât ultima dată să mănânci cam slăbire acasă 4 ore înainte de culcare.

Şi, evident, slăbire acasă trebuie să fie cea mai uşoară. Carbohidraţii şi fructele se mănâncă în prima parte a zilei, atunci când slăbire acasă activitate intensă şi deci consum mare de energie pentru că aceştia sunt surse aproape instantanee de energie dar care trebuie consumată repede.

Exemplu de Circuit Metabolic de Slabire pentru Acasa

Altfel se transformă în depozite de grăsime. Fructele nu trebuie mâncate seara pentru că te balonează şi-ţi îngreunează digestia. Seara e bine să slăbire acasă proteine din carne slabă, pentru că organismul depune mai mult efort ca să le descompună deci va consuma energie pentru acest proces.

Şi, desigur, liber la legume proaspete.

Instrumente de sănătate

Ce şi cum mănânci Acum că am stabilit când mănânci şi am enumerat regulile de bază, este important şi ce punem în aceste mese. Asta e poate mai important decât ce mâncaţi. Le introduceţi în dietă alături de cele care vă plac. Apucă-te de făcut mişcare Măcar de chestii elementare cum ar fi să mergi mai mult pe jos, să urci pe scări nu cu liftul, să te ridici de la birou o dată la 15 minute să faci câţiva paşi, să te plimbi în timp ce vorbeşti slăbire acasă telefon, să parchezi mai departe la mall nu în buza intrării etc.

cele mai bune proteine pentru slabit

Plan de exerciţii Exerciţiile sunt foarte importante pentru stimularea metabolismului. Pe de o parte trebuie să faci cardio, adică alergat, urcat scările în ritm alert, sărit coarda sau, dacă nu vrei să ieşi din casă, ai mai jos un exemplu de antrenament pentru care nici nu trebuie să părăseşti sufrageria.

Apoi, antrenamentele cu greutăţi sunt foarte eficiente pentru slăbire acasă masei musculare. Masa musculară consumă mai multă energie deci acest tip de exerciţii sunt foarte eficiente şi pentru stimularea metabolismului.

Articole recomandate din categoria Exercitii pentru slabit

Poţi începe prin a adapta exerciţiile pe care le găseşti pe canalul meu de YouTube prin a adăuga, la executarea lor, slăbire ibc, greutăţi cu nisip pentru picioare, exerciţiile pentru fund să le faceţi cu Kettlebell. Dacă nu ştiţi la ce mă refer, iată o poză. Doar de voinţă aveţi nevoie.

rezervoare de compresie de slăbire a corpului

Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram. Partajează asta:.